tisdag 16 december 2014

JUSTIN BIEBER. MIN ÅSIKT

Hej bloggen!
Igår på kvällen så hörde jag på musik (som alltid) men så började ni vet denhär "Justin Bibers & Cody Simpson - Home To Mama" och sen direkt efter kom det "Justin Biber - Boyfriend" och då märkte jag bara liksom att hanns röst är så annorlunda nu, på ett år eller jag tror att det är ett år sedan han gjorde "Boyfriend" låten och han låter så alltså på riktit så annorlunda enligt mig.Förr hörde jag hela tiden på Justin Biber jag var typ "Beliber" men liksom inte lika mycket nå mer, men jag hör nog på honom, han e nog helt kivasti bra och så men då di här låtarna som "Wait For A Minut" kom ut så slutade jag bar att höra lika mycket för att jag helt enkelt inte gillade dom.
Men han är ju nog bra och sjunger ju bäst men jag gillade bara inte låtarna av nån konstig anlednin. Men som jag märkte igår var att hans röst har ändrats mycket, den är ju nog ännu toppen bra men den låter på något sätt (luftigare) vet inte hur men jag tycker det.Folk säger ju att han tar droger men inte vet man ju riktigt vad man skall tro eller det kan ju vara hur sant som helst. Först då jag hörde om det så trodde jag bar att det var nått folk hittade på bara för att få uppmärksamhet till sig, men efter att min lärare i skolan sa att "artist liv" ofta kombineras med dråger, så har det på nått sätt fått mig att tänka annorlunda.
Men det går ju många ryckten om honom och man vet ju att man inte kan tro på allt folk säger men en del har visat sig att vara sanna.Det som jag tycker är de allra bästa med honom är att han vågar stå för det han har gjort, det tycker jag är starkt gjort av honom. Sen att han har gjort dittan och dattan kan man väl inget åt.

Pröva gå och kolla/höra på dom låtarna nu och se om ni märker nått eller om det bara är jag.
För att det är nästan så att om jag inte skulle ha veta att det är hanns låt så skulle jag nog aldrig ha kunnat gissa det.

Justin Biber - Boyfriend Här!
Justin Biber & Cody Simpson - Home To Mama Här!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar