onsdag 10 februari 2016

BRA START PÅ DAGEN MED EN NYTTIG DRINKGodmorgon på er alla! Började dagen med en härligt egenpressad apelsin och mandarin juice. Super god och super lätt att göra. Jag hade 5 frukter alltså 10 halvor och det blev en halv liter och det bästa, det tog bara 5 minuter om ens det.

Idag är det skola från 8.30 till 14.10. Efter skolan är jag på väg till Mumi och Faffi för att hjälpa Mumi med en sak på hennes kamera.

Efter det blir det två timmar jobb alltså två lektioner och dagens lektioner är dans och akrobatik. Det är alltid lika roligt och dom två "lektionerna" är Arbis lektioner så det är alltså inte FiF som håller i dem fast jag och Moa är FiF tränare och lektionerna hålls på Fitness. Vi har haft dessa två Arbis grupperna nu i snart ett år och det är roligt och blir mycket spralliga timmar eftersom det är dans & akrobatik för barn.

Sedan senare mot kvällen har jag egen träning och senare har jag scout. Så jag är hemma någon gång vid 21 ikväll, mysigt när man har prov imorgon också :| Men det går nog bra, det är ett Engelska prov och får man säga det själv så är jag relativt bra på Engelska i alla fall för att vara 13 år, tror jag åtminstone.

Hoppas ni får en bra dag och att ni har sovit bra inatt! KRAM LINN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar